Adresa

Miloša Dujića bb
78240 ČELINAC

Radno vrijeme

Pon – Sub 8:00 – 18:00
Ned – Neradno

Pozovite nas

LAKOVI

Drvo je prirodan materijal, koji unosi dah prirode u poslovne i stambene objekte. Proizvodi iz ponude fabrike parketa “DI FAČO” Čelinac su izrađeni od najkvalitetnijeg drveta i vrlo efektno se uklapaju u raznolika stilska okruženja u objektima različite namjene. Podjednako efektno djeluju u stambenim i poslovnim prostorima, dug vremenski period odolijevaju habanju i drugim mehaničkim opterećenjima, a održavanje je vrlo jednostavno.

Uređenje enterijera je vidno olakšano sa kvalitetnim parketom. Pored kvalitetnog parketa, važno je koristiti kvalitetne lakove koji garantuju dugotrajno korištenje i jednostavno održavanje.

Preduzeće “DIi FAČO” u svojoj ponudi ima bogat izbor lakova vrhunskog kvaliteta od dokazanih proizvođača.
Za savršen izgled našeg parketa koristimo i najkvalitetnije lakove proizvođača ER LAK.

Pravilnim nanošenjem lakova i ljepila iz naše ponude omogućava se ugradnja najkvalitetnijeg parketa i njegovo korištenje dug vremenski period. Svi proizvodi iz naše ponude ljepila i lakova se nanose prema uputstvima proizvođača, čime dolazi do izražaja njihov dokazani kvalitet. Pakovani su u originalnoj ambalaži u više veličina, a naše ljubazno osoblje daje kupcima potrebne savjete za pravilnu upotrebu.

Ljepila i lakovi iz naše ponude se ističu kvalitetom, koji smo dokazali ugradnjom na brojnim objektima.

Nakon brušenja, nanose se lakovi za parket. Lakovi štite površinu parketa i daju prepoznatljiv sjaj, čime se dodatno naglašava prirodno porijeklo i izuzetno lijep izgled drveta. Nakon pravilnog nanošenja, drvo upija lak, stvara se efikasan zaštitni sloj, koji omogućava dugotrajno korištenje parketa. Lakovi iz naše ponude su izuzetno otporni na habanje i uspješno štite parket dug vremenski period.